Smrdí

cover

Plaváček ulovil další z řady exotů, co věří, že je očkovaní ohrožují. Však víte: jedni se škrábnou o spike proteiny, druhým to narušuje auru, třetím se vedle očkovaných synchronizujou cykly i dlouho po menopauze, čtvrtí … ani nevím co, a téhle paní očkovaní smrdí.

smrdi

Spolek skeptiků Sisyfos ve svém boji za ultraortodoxní racionalitu a vymýcení neznámého nabídnul téměř třiapůl mega tomu, kdo dokáže poznat svým vnitřním okem, svou čakrou, aurou, bioenergetickým polem, čichem, zrakem, zkrátka jakkoli člověka očkovaného od neočkovaného. Zprávu najdete třeba na CNN Prima, kde navíc překřtili Leoše Kyšu na Lukáše, za což jim František naklepe Kotlety…

Paní by se mohla přihlásit, za 3 mega to stojí, ale vypadá to, že spíš, jak říká klasik, “by jen chtěla, aby to tak bylo”.

Po pravdě řečeno - kdyby to bylo takhle snadno rozpoznatelné, tak by žádná epidemie neproběhla. Každému, kdo vlezl v ČR v létě do MHD, by bylo jasné, že je vůz plný očkovaných. Nebo že by to nesouviselo?

Když se podívám na fotky z demostrací odpůrců očkování, tak si troufám tvrdit, že to, co paní cítí z očkovaných, bude spíš mejdlo, a chápu, že jí to připadá nezvyklé.

(Ve skutečnosti bude paní asi jen trollpiča a pravděpodobně nejde ani o reálnou osobu.)