Luciee

cover

Paní Luciee má trabl. Teda ještě jinej, než ty dvě E na konci.

Paní Luciee se před jedenácti měsíci přidala na Twitter, a za tu dobu má 50 sledujících a sleduje 32 účtů, většinou novináře a představitelé politických stran.

Za tu dobu napsala 90 tweetů, a do podtitulu si vytkla motto, které ocituju včetně originální interpunkce: “Moje vlastní názory.Slušné a konstruktivní.Kdo se mnou nesouhlasí ,je to v pořádku..to je demokracie”

V posledních dnech ji lidé píšou asi nějaké ošklivosti, protože si minulé pondělí vyvěsila a připíchla tweet, kde píše: “Nejsem troll, nejsem retard, nejsem zasranej komouš, nejsem kobliha, ANO, jsem v pořádku, ANO jsem skutečná žena ANO volím ANO.”

A před pár hodinami “Volím ANO je to moje svobodné rozhodnutí. Neurážim ani nehejtuju nikoho, kdo volí jinak. Žiju a miluji svoji zemi stejně jako každý jiný Čech.Tak mi prosím stále nepište, že jsem píča,troll, blbá blondýna ,Prchal,že pracuji pro Agrofert.. Prostě jen volím jinak”

Strašné, že, jak se ten liberální Twitter semkne, aby ubohou voličku ANO vyštípal pryč a dehonestoval.

Tak jsem se podíval, co paní Luciee píše, že si to zasloužilo takové hnusné, ale hnusné reakce.

Tak, velmi často retweetuje účet @JZdesena, který se soustředí téměř výhradně na vydávání “meme s Petrem Fialou”, “meme s Pirátama”, různých screenshotů s připsanými výkřiky o “demožumpě” atd. Ale nic, nechme Zděšenou jejímu zděšení a vraťme se k Lucii. Když neretweetuje obsah Zděšené paní nebo paní Peťulíny Markvartové (obsah velmi podobný, jen ještě radikálnější, paní Peťulína se nebojí ostřejšího slova, ani se nebojí cizích profilových fotek), tak píše ironické poznámky ke Kalouskovi, Pekarové, vlastně moc toho nemá… Nejstarší tweety jsou dva z června o Barboře Krejčíkové. V ose tweetů a retweetů 14 kousků, takže v tom to nebude.

To bude něco s odpověďmi. Pojďme se mrknout na září:

Děkuje Nacherovi za slušnou kampaň. Děkuje Babišovi za skvělou práci. Farský je dno, naštěstí to lidé vidí a volí ANO. Barmské ženy a guru Péťa Fiala. Vítek Rakušan hulí stejnej matroš jako Ivan. Děkujeme Armádě ČR, lékařům a dobrovolníkům. Ferjenčík mi chce zabavit byt. Debil na Šlágru (Jurečka). Fiala a Bartoš, prohrají. Pan premiér míří k obhajobě vítězství, to jen ukazuje, jak skvěle vede naši zemi, a lidé si toho váží, mají se líp a proto znovu volí ANO.. Počkejte, až se sejdeme u voleb my všichni “trollové” a ANO znovu zvolíme. Většina Slováků paní prezidentku nesnáší a závidí nám našeho prezidenta. V roce 2017 jsem šla k volbám s rozpaky, s nadějí jsem volila ano, a dnes mohu říct, že to bylo nejlepší rozhodnutí. ANO pane premiíre, jste nejlepší volba pro tuto zemi. Nejlepší volba, BArtoníček hnůj, “tohle je dno nejodpornější hnus, zneužívání nemocného člověka syna k diskreditaci pana premiéra. Obávám se ,že to nepřinese těm hyenám posedlým panem Babiše kýžený výsledek.Volim ANO”, Bartoš ovládá davy, Babiš v debatě perfektní.

Tohle stihla v září, v předchozích měsících se to moc nelišilo. Stále většinou reaguje, stále chválí Babiše, stále nadává Pirátům a SPOLU, zlatý Babiš, Rychetský FUJ, a hodně podporuje očkování, posílá mapy očkovacích míst, chválí si to a vůbec je velmi smířlivá. Třeba když někdo dissí Babiše v květnu, že přeje Bohdalce bez respirátoru, píše mu “Proč tolik zloby kvůli přání k narozeninám?!”

A to je všechno. Všechno? Jo, všechno. Nic víc nenapsala. Nic o sobě, nic o světě, nic o tom, že si ráno dala kafe, nic o tom, že viděla nějaký film, nic o tom, co se jí stalo, nic z toho, co obyčejní lidé píšou na Twitter.

Jenom to, co by psala, kdyby to psala do komentářů na Novinkách.